Q-Tec
Nederlands

Materialisatie

Q-Tec ontwikkelt mechanische en mechatronische producten en productonderdelen waarbij de eindproducten veelal zijn samengesteld uit diverse “onderdelen”. Aan deze onderdelen worden verscheidene technische eisen gesteld en ook op de verschillende materialen en procedés die zijn toegepast zijn specificaties, gedragingen en toleranties van toepassing. Alle producten en productonderdelen worden bij Q-Tec ontwikkeld volgens de geldende richtlijnen. 

Q-Tec heeft ruime ervaring op het gebied van fabricage, vervaardiging en inkoop van onderdelen. Om tot het beste resultaat te komen, maken wij gebruik van een breed netwerk aan leveranciers dat wij in de afgelopen 30 jaar hebben opgebouwd. Deze contacten bevinden zich niet alleen in Nederland, maar strekken zich uit tot (ver) daarbuiten (o.a. Europa, China, Taiwan en Maleisië). 

Ook met betrekking tot het toepassen van materiaalsoorten, technologieën en de diverse procedés tot vervaardiging en/of afwerking van producten/ productonderdelen is veel kennis en ervaring aanwezig. Door de grote verscheidenheid aan toepassingen binnen de projecten die wij gerealiseerd hebben, weten wij altijd de juiste combinaties te gebruiken. 

Om u een indruk te geven van de diversiteit  aan mogelijkheden waaruit uw product, naast standaard inkoopdelen, kan worden samengesteld, vindt u hieronder een aantal “ingrediënten”. 

Materiaal:         Metaal en kunststof 
Materiaalbewerking:      Lassen, zetten, draaien, frezen, lasersnijden, waterstraalsnijden, ponsen 
Materiaalafwerking:     Coaten, poedercoaten, lakken, anodiseren, galvaniseren, bedrukken, tamponeren en screenen 
Onderdelen:     Mechanica, sensoren, elektronica hard/software, elektromechaniek 
Procedés:     Kunststof: Spuitgieten, vacuümvorming, extruderen
      Metaal: Aluminium extrusie,
      Diversen: 3D printing, bekleden, prototyping


Mocht u er nog niet geheel van overtuigd zijn dat wij ook u kunnen helpen bij het vervaardigen van uw product(onderdeel), neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Q-Tec bv  |  Oostergracht 40  |  3763 LZ Soest
+31 (0)35 543 04 04  |  info@q-tec.nl

KvK: 65552830  |  BTW: NL856159165B01

© 2024 | Dolphiq Internet
Q-Tec bv is onderdeel van Rotero Holding