Q-Tec
Nederlands

Over ons

Geschiedenis           
Pand  Q-Tec is in 1985 opgericht door R. Jansen. De tekenkamer en werkplaats waren gevestigd in Baarn maar na ruim een decennium verhuisde Q-Tec met het team naar Soest. Samen met zusterbedrijf DIS Sensors betrok Q-Tec een pand aan de Oostergracht. Vanuit dit pand is het succes van zowel Q-Tec als DIS Sensors verder

gegroeid wat er in resulteerde dat Q-Tec opnieuw te groot werd voor haar onderkomen. Voornamelijk omdat de eigen productie- en magazijnruimte onvoldoende capaciteit bood, werd de zoektocht wederom gestart. Uiteindelijk zijn wij in 2008 verhuisd naar een ander pand in Soest, aan de Industrieweg, met een oppervlakte van 1100 m2. In datzelfde jaar is Q-Tec onderdeel geworden van Rotero Holding.

Heden  
In de beginjaren van Q-Tec hebben wij veel producten voor hele uiteenlopende branches ontwikkeld; van taartschep tot apparatuur. De afgelopen 15 jaar zijn wij ons, met de opgedane kennis uit de dentale wereld, meer gaan richten op tandarts- en operatiestoelen. Inmiddels ligt de focus op productontwikkeling, realisatie en fabricage van producten en productonderdelen met toepassingen voor in de medische sector, maar ook voor ontwikkelingen in andere sectoren bent u bij ons aan het juiste adres!         Q-Tec 

De primaire rol van Q-Tec is het vertalen van de behoefte van de klant in adequate, fysieke producten. Q-Tec streeft bij productontwikkeling naar kwaliteit en doelmatigheid. Belangrijke aandachtsgebieden voor het uiteindelijke resultaat zijn functionaliteit, veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en design.

Kernwaarden   
Bij Q-Tec hebben wij onderstaande kernwaarden hoog in het vaandel staan:

  • Vindingrijk
    Bij de ontwikkeling van nieuwe producten komt u voor grote uitdagingen met betrekking tot techniek en design te staan. Om u hierbij te ondersteunen en creatieve en innovatieve oplossingen te bedenken, biedt Q-Tec de benodigde expertise.
  • Resultaatgericht 
    De focus van Q-Tec is altijd gericht op het bijdragen aan uw doelstellingen. Bij alle projecten staan kostenefficiëntie, rendement en time-to-market centraal. Technische problemen worden zo praktisch mogelijk opgelost. Om dit te bereiken, zetten wij bij Q-Tec vakmanschap, kennis en ervaring in.
  • Betrokken 
    Voor uw productontwikkelingsprojecten zoekt u betrouwbare samenwerkingspartijen. Q-Tec is zo'n partij die serieus met uw wensen en doelstellingen aan de slag gaat. Door effectieve, maar vooral ook betrokken interactie komt u met Q-Tec tot het gewenste resultaat.

Q-Tec is lid van Metaalunie en het OOM (Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Metaalbewerking). Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf.

Wie zijn wij?

Q-Tec bv  |  Oostergracht 40  |  3763 LZ Soest
+31 (0)35 543 04 04  |  info@q-tec.nl

KvK: 65552830  |  BTW: NL856159165B01

© 2019 | Dolphiq Internet
Q-Tec bv is onderdeel van Rotero Holding